måndag, maj 23, 2022

Ledig återhämtningsdag

 Skönt med sovmorgon. Vaknade inte när Henke steg upp och åkte till jobbet men steg i alla fall upp vid 8:30-tiden. Tog kaffe framför nyhetsmorgon och fixade med bilder från helgen. Tvättade och packade upp och gick sedan ut och planterade ut tomatplanerna i växthuset så vi slipper ha dem på matbordet i matrummet nu när de blivit så höga.

Gick en promenad genom byn med tjejerna och ringde veterinären och beställde tid för påfyllning av Librela då jag under Norgetrippen insåg att det är över 2 månader sedan hon fick den senaste injektionen. Kan ju vara därför hon känns seg. Fick en tid i Hudik redan nu på onsdag, perfekt!

På eftermiddagen blev det en promenad med tjejerna sen åkte vi ner på stan för att vara med i Blodomloppet. Jag sprang själv för första gången men det gick bra i alla fall. Även Henke sprang i år helt otränad men det hade gått ok i alla fall. Dock med stelhet och träningsvärk till följd.

I helgen när jag varit borta så har Henke skruvat bort all trall från den gamla bron samt så nu återstår att köpa virke och skruva trall på den delen. Sen måste vi beställa oss för vilket räcke vi ska ha på altanen också.

Inga kommentarer: