måndag, maj 02, 2022

En intensiv vecka att vänta...

 Så var det måndag igen. Som jag önskat att helgerna kunde vara några dagar längre och veckan några dagar kortare, eller i alla fall en dag mera helg och en dag kortare vecka. Hmmmm....

I veckan är det verkligen fullt upp både på jobbet och efter jobbet så på fredag kommer jag att vara rejält trött det vet jag redan nu.  Dessutom skulle jag önska att vi hann riktigt mycket på altanen i helgen eftersom det inte kommer att bli mycket gjort i veckan så vi bägge är borta någon eller några kvällar.

Idag blev det för första gången en fysik konferens på plats på Skandic i Bollnäs. Integrerat växtskydd (IPM) var det som stod på schemat. Föreläsningar fram till klockan 13 då vi åkte ut till en grisbonde på studiebesök. En intressant och bra dag!

Kom hem först klockan 17, då blev det en löprunda på 5 km med tjejerna och sedan en promenad längst med ån som nedvarvning. Krattade sedan kortsidan av gräsmattan så nu återstår slänten mot uppfarten och sedan behöver vi kratta tillbaka jorden från gräsmattan på framsidan sen är den biten klar.

När Henke kom hem blev det middag och sedan slappade vi i soffan med en Irish Coffee.

Inga kommentarer: