torsdag, maj 05, 2022

SSRK träning

 På plats på jobbet idag och sedan hem till tjejerna på lunch. Idag var det rejält soligt och varmt så det blev en lång promenad genom byn med tjejerna. Idag behövdes ingen jacka eller tjocktröja... Riktigt riktigt härligt var det!

På förmiddagen hade vi uppföljning av planerat tills och efter lunch väntade möte om byggandet av den nya stadsdelen Västra hamnen.

Avvek från jobbet klockan 16 idag för åka hem och lägga upp SSRK träning. Idag var det fokus på uppladdning inför träningen. Att både få en  själv och hunden att komma i rätt fokus och stämning inför kommande uppgifter. På träningen fokucerade vi sedan på närsök, markering och dirigering.

Vinna fick vara med på första delen av träningen medan Esset var med på andra delen. När  övriga åkte hem fick Vinna också komma ut och köra markering dirigering och närsök.

Det har varit en intensiv vecka och efter dagens träningen fick jag nästan fredagsfeeling även om fredag fortfarande återstår men den dagen är inte fullspäckad med möten och annat utan i morgon sitter jag hemma och jobbar och ska försöka få en hel del skrivjobb gjort...

När jag kom hem blev det ett kort träningspass för egen del medan paltan kokade vilket var dagen middag när Henke ändå var på loge.

Inga kommentarer: