tisdag, maj 10, 2022

Effektiv dag trots huvudvärk

 Vaknade med lite lätt huvudvärk så efter att ha jobbat i en timme bestämde jag mig för att ta en tablett. Det var bra för då gick värken över och på fikat tog jag med Esset på en löprunda. Vinna har känts så seg den senaste tiden så hon fick hoppa löprundan idag. Det blev en runda på 5 km och den 3e bästa tiden genom tiderna. Gjorde även ett fyspass när jag kom tillbaka.

Jobbade på fram till lunch och tog då med bägge tjejerna på en skogspromenad på Nordenholmsidan. 

Vid eftermiddagsfikat hade jag åter igen fått huvudvärk så la mig och vilade en stund men det ville inte ge med sig. Jobbade på till 16:15 men då tog jag en ny tablett och la mig att vila i nästan en timma och då blev jag av med huvudvärken igen.

När Henke kom hem satte han igång med altanen och jag tog med hundarna upp till skjutbanan. Där gick jag ut två spår på vardera ca 500m innan jag tog med dem på en skogspromenad medan spåren låg till sig. Detta är årets första skogsspår och det var ganska blåsigt och dessutom märker man att det är väldigt torrt i marken.

Både tjejerna löste spåret helt suveränt! Tror aldrig Esset spårat så motiverat och exakt någonsin. Vinna tuffar som vanligt på i sitt tempo men som alltid utan några problem. Mycket nöjd med tjejerna!!!


När jag kom hem hade Henke börjat montera belysningen i trallen. 


Vi var tvungna att mörka ner bilderna så att det skulle synas att lamporna lyser.

Jag beskar äppelträden så nu återstår bara de högsta delarna på det ena trädet sen är den biten klar för i år.

Middag blev det först klockan 21 men den var snabbt fixad då vi hade rester som bara kunde värmas.

Efter första kvalheatet i Eurovisions Song Contest så somnade jag ovaggat och konstaterade att stegräknaren stod på hela 21 000 steg. 

Inga kommentarer: