onsdag, maj 11, 2022

Smörgåstårtans vecka

 På plats på jobbet igen och idag åker Henke hem på lunch. Hade en massa rapporter att läsa och besvara vilket genomfördes under förmiddagen.

På lunchen var jag duktig och bytte om och gav mig ut på en löprunda. Endast skogslöpning den här gången för första gången i år. Totalt 4 km utan hund blev det. Jobbigt inledningsvis men sedan gick det riktigt bra.

Jobbade vidare på eftermiddagen och åkte sedan hem vid 16-tiden eftersom det var dags för årsmöte med logen. Fortsätter vara extremt trött men gick ändå en promenad med tjejerna innan Henke, som än en gång varit på Byggmax och köpt lite virke till altanen.

Medan jag var på årsmöte fortsatte Henke byggandet så nu är alla plankor med belysning monterade och de är också de som kräver mest åtgärder då alla plankor ska sågas för stolparna som redan är monterade. Ytterligare en besvärlig planka återstår sen blir det lite enklare att montera övrig trall så då kommer säkert tempot att öka. Jag hoppas att själva trallen ska kunna bli färdig i helgen.

På årsmötet blev det smörgåstårta vilket innebär att detta är tredje dagen i rad som jag äter smörgåstårta. Mums!

Klockan 21 var jag hemma igen och då avslutade Henke byggandet för ikväll och vi gick in och såg lite tv innan det var dags att krypa till kojs. Gjorde tidig kväll och somnade redan vid 22:30.

Den här dagen har det tydligen hänt mycket genom åren. Det är lite roligt med minnesbilderna som man får upp på facebook. 

11 maj var Neos födelsedag. Finaste polaren skulle ha fyllt 21 om han levt idag. 


Vinna presterade fint på WT (High Coast Challange) i Nordvik för 4 år sedan och på kennelträff i Skåne för 6 år sedan




Esset kom hem till oss i Hudiksvall för 3 år sedan samt tog sin första officiella utställningsmerit för ett år sedan.


Inga kommentarer: