lördag, maj 14, 2022

Heldag

 Vaknade med lite lätt huvudvärk men piggade på mig efter frukost. Klockan 10, efter en kort promenad med tjejerna så började jag arbetet efter vägen. Vi hade städdag idag och det innebär att man plockar skräp och fixar vägen. Jag gick nere i från Nordenholm och fram till Christian och Annas hus, ca 1 km. Ett 10-tal personer började vid andra änden av byn och fixade busskoren och röjde vid bron. 

Klockan 12 kände jag mig klar så då åkte jag och köpte mera trallskruv eftersom Henke skruvade trall för glatta livet.

Lunch intogs tillsammans med byborna nere vid grillplatsen och sedan kom Lasse och installerade nya kontakter både vid bron och på gäststugan.

Jag tog med hundarna på lite vatteträning där de fick köra dubbelmarkeringar i vass och sedan ett sök på myren. Bägge äppelträden beskars och dessutom är det nu klart i lusthuset om man skulle vilja sitta där.

Vid 19:30 var bräderna slut så i morgon får i åka och inhandla de sista. När vi kom in blev det ett uppmjukande bad i baljan före vi grillade och åt greksallad, Tsatsiki och vitlöksbröd när Eurovisionsslagerfestivalen började. Batteriet hos både mig och Henke tog dock slut så vi somnade innan programmet kvar klart.

När jag vaknade såg jag ytterligare några avsnitt av "Handmaid's tale" innan vi gick och la oss för natten.

Inga kommentarer: