söndag, december 09, 2007

Julbordsprovtagning

Steg upp i hyffsat tid men slappade bort några timmar vid datorn och Hudiksvalls Tidning. Efter frukost tog jag med hundarna ut i skogen. Det var ett härligt väder idag, soligt och en minus. Idag hade nog både jag och hundarna kunnat vara ute hur länge som helst men jag skulle ju iväg och jobba. Kom hem, tog en snabbdusch och körde sedan iväg till jobet och bytte bil. Idag stog julbordsprovtagning på schemat!

Det var lite mysigt att åka upp till Bjuråker där det faktiskt var snö på backen. Att sedan gå in och se all god mat uppdukad, känna doften av skinka och glögg inte minst. Trots att det blev jobb på en söndag måste jag nog medge att det var en rätt angenäm stund, tog totalt 4 timmar.

Efter jobbet pratade jag med brorsan i telefon om julklappar i huvudsak. Gick sedan till klubben och körde lite lydnad. Från början gick det bra.

Humla körde jag fritt följ med, rutan och inkallning med ställande och läggande vilket inte går så bra, där har vi att jobba med.

Neo körde jag också fritt följ, rutan, inkallning med ställande och läggande samt fjärrdirrigering. Neo var kanon!!!

Andra omgången med Humla körde jag fjärr och ligg till sitt var hon helt omöjlig på. Går bra på nära håll men ser ut som ett frågetecken när jag är längre ifrån. Mycket konstigt!!! Ställandet däremot är hon kanon på!!!

Andra omgången med Neo körde jag dumrutan. Han var rikrigt duktig. Första gången gick allt kanon. Andre svängen på ställandet ville han dock vrida runt när jag kommer upp bakom, vi får jobba vidare.

Helena och en av valpköparna var också med och miljötränade sina puppisar på klubben.

När jag kom hem blev det goc mat med kött och potatisgratäng och sen blev det tv resten av kvällen, å såklart så somnade jag

Inga kommentarer: