onsdag, december 19, 2007

Städdag 2

Idag var det verkligen en riktig städdag. Vi hade personalmöte på förmiddagen och sedan städdag på jobbet. Hann då igenom min pärmar och göra en ny med diverse papper som jag inte sorterat in, avfrosta labbkylen/frysen tillsamman med Ulrica och städade lite annat på labbet.

Vi hade gemensam lunch på kontoret med exotisk planka samt en supergod chokladkaka till efterrätt. Vi fick också julklappar av chefen. en kokbok som heter "Snabbt och lätt". I morgon skulle vi tydligen få ytterligare en julklapp. Det blev också klart att vi skulle få beställa kontorsjackor så nu ska vi prova ut dem.

Efter jobbet var jag enormt trött. Åkte först på systemet och julhandlade diverse alkoholhaltiga drycker innan vi åkte hem. Då vara jag bara tvungen att lägga mig. Tur att man har förståeende hundar, Neo låg sked med mig och det var såå varmt och skönt i soffan. Klockan 19 var dag dags att gå ut i skogen en sväng, blev inte såå lång promenad idag men hundarna fik i alla fall ruscha av sig så det var nöjda.

När jag kom hem gjorde vi en lyxvariant på varma smörgåsar med julskinka, tomat, champinjoner, rocccola och västerbottenost samt lite kryddor och tomatsås. Gott var det i alla fall. Maten intog vi till uppfäljningen av Bonde söker fru.

Efter maten städade vi vidare. Jag torkade ur kylen, städade hallen och badrummet nere medan Henke torkade av övervåningen.

Nu blir det julbord på Parkhyddan i morgon och sedan dammsugning (igen) och torkning av golv på fredag sedan är det julstädat och klart till mina föräldrar kommer på lördag. Mamma är allergisk mot hundar (och städnarkoman) därav denna städyra...

Här kommer lite julkort på andras hundar som jag fotat:
Storm & River som är Jeanette och Fredriks hundar
Noomi, Ettan och Aya som är Helena och Melkers hundar



Inga kommentarer: