måndag, december 17, 2007

Äntligen!!!

Sista veckan före jul, 5 arbetsdagar kvar...

Blev lite ineffektivt jobb idag, vet inte riktigt var den här dagen försvann. Gjorde några småfixgrejer och förberedde lite på morgondagens inspektion. I veckan är det Henke som åker hem så jag käkade min medhavda lunch från gårdagens middag.

Efter jobbet tog jag med hundarna ut på en joggingtur på 4 km men gick gick också och rastade dem lite före och lite efter så det blev totalt 5,5 km.

När jag kom hem blev det dusch, middag och sedan lite fix på badrumsskåpet innan Jeanette och Fredik kom förbi med River och Storm. Skulle ta lite julbilder på dem så att de skulle fixa till julkort. Tog en massa kort så jag hoppas att nått blir bra så att de kan använda det. I morgon får ni se bilder på Storm och River samt någon utav de bilder som jag tog på Aya, Noomi och Etta i förra veckan.

När de bade åkt sydde jag tyget till skåpet och äntligen så är skåpet färdigt!! Blev inte alls som det var tänkt men helt OK i alla fall. Så här blev det:


Nu var jag rejällt trött så jag orkade faktiskt inte ta tag i städningen efter detta, det får bli effektivar i morgon istället.

Inga kommentarer: