lördag, december 08, 2007

On stage

Idag blev det träning direkt på morgonen och sedan förberedde jag helgens julbordsprovtagning genom att planera rutten , boka bil samt fylla i protokoll och packa väskan så att jag kunde ta hem dem idag. Fikade, pratade PCB och fick lite info om organisationsproblemet på jobbet mycket mera hann jag inte med före klockan 11 då jag åkte hem för att gå en sväng med hundarna, käka lite lunch och sedan åka iväg mot stockholm.

Anlände till Hotellet vid Älvsjömäsan klockan 15:00. Checkade in, bytte om och fräschade till oss lite innan vi tog en taxi till företaget där vi skulle träffas.

Blev först lite glögg när vi anlände och sedan lite företagsinformation. Efter det blev det champagne och snittar med lite mingel.

Strax efter klockan 18 åkte vi buss tillbaka till Älvsjö och Stockholmsmässan där det som vanligt inleds med lite mingel, champagne och nötter. Klockan 19:00 var det dags att gå till bords. Som vanligt hade Nomo lyckats få det absolut bästa bordet, nummer 9 rakt framförs sceen. Jan Bylund hälsade välkommen med en rad skämt vilket direkt lättade upp stämningen. Maten var som vanligt helt utsökt!!!

Förrätt: Råraka med löjrom, rödlök och cremefraisch och till det öl eller vin

Lite mera Jan Bylund och sedan var det dags för varmrätt
Pepparsotad kalvytterfilé med rostad mandelpotatis och rotfrukter med rökt rödvinssås. Till detta serverades naturligtvis rött vin

Nu avslutade Jan Bylund sitt nummer och sedan var det dags för efterrätten
Creme Catalana med apelsinnäck och efter det kaffe med cointreau.

Efter maten inleddes nu showen. Årets artister var Andreas Lundstedt, Sanna Nielsen, Roger Pontare, Tina Lejonberg och Charlotte Perelli. Superbra var showen i alla fall!!! Här kommer lite bilder men ha överseende, de är tagna med mobiltelefon...









När kvällen var slut var det härligt att få 100 meter till hotellet. Behöver jag säga att jag däckade direkt!!!

Inga kommentarer: