söndag, december 23, 2007

Lilla julafton

Vaknade vid nio-tiden och slappade lite så att alla piggade på sig före frukost. Jag och mamma hade nämligen suttit uppe till klockan 03:00 i går natt Hehe...

Efter frukost tog vi oss en promenad ut till golfbanan. Träffade Roland och Gunilla som också var ute med sina vovvar. Vi gick ut på golfbanan medans de stannade och tränade hundarna på en annan plats. På golfbanan gick det bra att gå så vi gick en rejäll runda och var ute totalt i nära 2 timmar.

När vi kom hem var det dag att göra sig i ordning för att åka till Henkes föräldrar för att fira lilla julafton tillsammans med Sune och Anette, Ulrika och Olof med Rut och Fredrik förutom vår familj och familjen Molin, vi var totalt 16 stycken!!!

Vi började med pepparkakor och glögg och sedan blev det ett jättejulbord till middag. Före maten blev det dock lite julklappsutdelning till barnen. Rut var inte alls pigg så hon skulle på akuten lite senare men han pigga på sig lite och öppna några klappar och få i sig lite mat innna de åkte. Det visade sig att hon hade öroninflammation så det var inte kontig att hon var hängig.

Vi vuxna bytte julklappar efter maten så jag och Henke fick ett chokladfondueset av Olof och Ulrica så det ska bli spännande och gott att testa.

Kattis och Klara
Sune i ny mössa
Klara myser i fåtöljen
Hmmm Päron eller äpplen...?
Et par pippivantar gör ju at man piggnar till...

Kattis, Birgitta och Jonas

Fredrik, Sune, Lasse och Anette

Henke och Fredrik i sina nya otroligt fula mössor

Vi tog en taxi hem från Håsta klockan 22.30, eller ja vi fick vänta i 50 minuter så det blev snarare 23:30.

När vi kom hem tog vi oss ett glas vin och hmmm ja ikväll blev jag, mamma och Henke sittande fram till klockan 02:30...

Inga kommentarer: