måndag, december 03, 2007

Usch vad trist

... idag har det regnat hela dagen. På lunchen gick jag ner på stan och köpte lite nya kuddar till rummet. Blev ett riktigt klipp då Indiska sålde kuddare med supersnygga fodral för 69 kroner styck. Dessutom var det "Ta 3 betala för 2" så jag köpte 6 nya kuddar. Lämnade också in min skjorta där knapparna var trasiga.

Efter jobbet gruvade jag mig in i det längsta för att gå ut med hudarna. Åkte först och handlade lite och åkte sedan hem. Eftersom det fortfarande spöregnade så gjorde vi mot och åt och sen bara måste man ju få vila lite. Du kom jag på att jag vill ju se vad det är för Julkalender i år så då fick jag sitta och vänta på att den skulle börja, tur att den bara är en kvart.

Nuuu hade jag inte längre några ursäkter så det vara bara att bylta på sig regnstället och traska ut i regnet och mörkret. Tog en runda på golfbanan å det var bara sååå mörkt, inte hjälpte det mycket med pannlampa heller.... För att riktigt späda på bedrövelsen så var det snorhalt också så det var till att gå och spänna sig. Vi ett tillfället var jag tvungen att ropa in Neo, koppla honom och sedan be honom dra mig eftersom jag inte kom frammåt då marken lutade lite...

Väl hemma hamnade jag framför tv:n med en mugg glögg och 2 avsnitt av CSI Miami.

Inga kommentarer: