torsdag, december 13, 2007

MH diagram

Nu har MH diagrammen på Neos avkommor, Humlas syskon som Mh:ades i Linköping den 17 november kommit ut på avelsdata. Kollade för ro skull hur diagrammet som hela kullen (5 av 9) blev. Här ser ni resultatet:

Kommer såklart att lägga upp alla diagrammen på respektive hund och detta diagrammet på avkommesidan vilket kommer att ske någon gång under kvällen.

Vad har hänt annars då? Jo, jag var iväg och tog julbord igen och denna gång var SVT Gävle-Dala med för att filma och göra ett reportage om mat i allmänhet och julbord i synnerhet. Anledningen till reportaget är väl i huvudsak det reportage som sändes på Uppdrag Granskning om ICA:s kötfärsfusk. Dagens avsnitt finns att bevittna på SVT:s hemsida/nyheter/gävledala och dagens avsnitt för den som är intresserad.

Annars så var jag ute och gick på golfbanan i mörkret ikväll. Det var för ovanlighetens skull riktigt härligt. 7 grader kallt, om än lite så i alla fall en centimeter snö och helt stjärnklart. Var bara tvungen att släcka pannlampan och lägga mig ner och titta på stjärnorna. Jag lyckades då se två stjärnfall, hur häftigt är inte det? Brukar ju aldrig se det annars...

Efter promenaden grilljerade jag skinkan och sedan hade Henke fixat med skåpet i badrummet så jag grundade det ett första varv så blir det målning i morgon. Köpte dessutom ett tyg att hänga för öppningen när jag var på Åhlens idag. Det närmar sig!!!
Annars

Inga kommentarer: