torsdag, december 27, 2007

Vardag igen

Såå var det vardag igen. Efter frukosten gick jag och Henke upp i skogen med hundarna, det gick lite bättre att gå där än på golfbanan nu när det är så halkigt ute.

Nävr vi kom hem duschade jag och sedan åkte vi ner på stan en sväng. Mycket folk och inget direkt shoppingsug gjorde att vi slutade rätt snart efter att ha inhandlad årets nyårsdrycker. När vi var nöjda på stan åkte vi upp på Parkhydan för att njuta av lite afternoon-tea och scones. Var kanongott med Te med sedvanlga tillbehör, snittar, sconesmed grädde och sult, chokladkaka och småkakor. Behöver jag säga att jag var supermätt när vi åkte därifrån. Mysigt var det dock att fika framför sprakande brasa.

När vi kom hem vilade vi lite och sedan tog vi en promenad med vovvarna innan vi satte igång med maten. Idag blev det resterna av den rökta laxen till förrätt och köttfärsbiff med fetaost och tomater till varmrätt. Kvällen slutade framför tvn. Pappa som skulle köra hela dagen i morgon gick isäng redan strax före klockan 22 medan vi såg lite film fram till 00-tiden.

Inga kommentarer: