söndag, december 02, 2007

Julfest

Idag blev det först sovmorgon till klockan 10. Surfade lite och åt sedan frukost. När vi var "färdiga" klädde vi på oss och gick upp i skogen för att hämta lite granris för att pryda broräcket med. Blev en skön promenad med lite fotografering. Hittade också mycket fint ris på en gran som blåst omkull tidigare i höst. Promenaden varade i ca 2 timmar så hundarna var rätt nöjda de också...

När vi kom hem skottade Henke gården och jag prydde bron med riset och ljusslingan. Duschade sedan och åkte ner en sväng på stan och köpte en skjorta. När jag kom hem var det bara att sätta igång att göra sig klar inför kvällens jufest.

Klockan 17 dök Eva-Lotta och Micke upp. Åt lite ost och kex och drack en drink och testade lite nya ciders. Klockan 18:30 kom taxin och vi åkte ner till Radjos för Voiths julfest. Tack och lov inge julmat iår utan en god 3 rätter middag istället.

Blev en trevlig kväll som för Henkes del avslutades med Maidentema på Tre Bockar och för min del avslutade med en promenad hem i spöregn.

Inga kommentarer: