söndag, december 16, 2007

Hundvakter

Dagen efter och har haft ont i huvudet större delen av natten. Idag ska vi vara hundvakter för grannens labbar. Efter frukost och målning av badrumsskåpet var det dags att gå över och hämta hundarna. Henke hade då varit ner på stan och fixat de sista julklapparna.

Vi hämtade hundarna och gick sedan en lång och skön promenad på golfbanan. Hundarna var väl lite yriga och styriga första delen av promenaden men efter en stund gick det bra. På golfbanan fick de vara lösa allihop och de sprang som bara den. Tog dock ett stopp för lite fotografering:
Alla hundarna framför ladan, Neo, Kokki, Ginny, Humla och Ada


Å så en lite close-up

Humla och Ginny, vilka annars...?

Å igen...

Humla: "Är det ingen som tänkt jaga mig?"

Efter promenaden gjorde vi lite sen lunch och åt det och sedan slappade vi lite i soffan i hopp om att hundarna skule slå sig till ro. Så skedde efter en stund och precis då ringer det på dörren... Lasse och Birgitta kom förbi en snabbis.

Efter det slappade vi ytterligare och eftersom vi blivit lite småfrusna efter promenaden så värmde vi på varsin kopp glögg, denna gång var det Dufenkroks hjortronglögg vilken var god, som varm saft men inte sjutton smakade det glögg...

Vid 18:30 tiden gick vi en kortis med hundarna och sedan målade jag skåpet ytterligare ett varv och körde igång lite tvätt. Sen var det dags för mat igen, blev kycklingpaj idag med grönsallad.

Inga kommentarer: