måndag, december 10, 2007

Ny vecka, 10 arb.dagar kvar...

Så började då en ny vecka idag och nu är det bara 10 arbetsdagar kvar detta år eftersom jag är ledig mellan jul och nyår. Dagen dominerades av vattenmöte och sedan var jag ju hemma på långlunch också. Det var riktigt regnigt och tråkigt idag men vi gick en lång skogspromenad i alla fall. Hundarna uppskattar det såklart för de märker ju ingen skillnad på vilket väder det är.

Efter jobbet var det skittrist att gå ut. Åt middag först för det spöregnade när vi kom hem och det är ju bara sååå mörkt! Inte hade det slutat regna efter maten så det var bara att bylta på sig regnkläder och stövlar och gå ut. Gick den lilla skogsrundan och det är ju såååå blött. På ett ställe fick jag vände trots att jag har höga stövlar, vattnet gick då 3 dm upp på benen å där brukar det normalt bara vara att knata på en stig, visserligen en svacka och skuggigt och därför rätt fuktigt men inte brukar där vara en sjö!!! Innan promenaden avslutades hade faktiskt regnet övergått till snö, jippi!!!

Efter promenaden satt vi igång med skåpet i badrummet som nu varit på gång i 2 år och aldrig blivit klart. Efter ikväll sitter i alla fall väggarna på plats sedan är det lite finjusteringar som ska göras samt en dörr som ska byggas.

Kvällen avslutades med en kopp glögg och lite pepparkakor med ädelost.

Inga kommentarer: