måndag, december 24, 2007

Julafton

Vaknade strax efter 09:00 och slappade liksom igår en stund innan frukost. Efter frukosten gick vi även idag ut en sväng på golfbanan. Henke gick till Håsta och hämtade bilen medan jag och mamma och pappa gick på golfbanan.

Hemma fixade mamma och pappa till sillsallad och lax som vi skulle ta med till Håsta där vi skulle fira jul i år. Vi åkte så att vi kom till Henkes föräldrar lagom tills Kalle började. Såg såklart Kalle och hans vänner och drack glögg.

Henke och Klara
När Kalle var klart knackade det på dörren och där stod Tomten. Anton blev upprymd och berättade för tomten att han varit snäll och att även syster Klara varit snäll även om hon är rätt Klåfingrig som han uttryckte det.
Anton hjälpte tomten att dela ut alla klapparna och sen blev det full fart på klappöppnandet. Vi fick många fina kulklappar däribland ett rejällt pengatillskott, en vecko-postlåda och 2 skotorkar så en får vi nog lämna tillbaka den ena...


Efter klapputdelningen blev det ännu en gång en massa mat. Anton åt snabbt sin mat och satt sedan och byggde ihop en av sina många julklappar medan vi andra åt i flera timmar innan vi var mätta och glada!!!

Kvällen avslutades vid 00-tiden då vi tog oss en promand hem. Idag kom vi faktiskt isäng redan klockan 01:00

Inga kommentarer: