tisdag, november 29, 2011

Lite föör mycket

Jobbade mina fyra timmar idag och åkte från jobbet strax efter klockan 11. Direkt hem för att släppa ut hundarna. TRE (Det går åt fel håll) kisspölar och en bajshög i hallen vilket inte känns bra. Hoppas att det blir bättre i morgon, funderar på att hålla Neo borta för att se om det blir lugnare då. Tror att Vinna går an rätt mycket på honom när jag är borta.

Hur som helst så blev det en skogspromend i grått och tråkigt väder för att sedan åka direkt till Helena för att, hör och häpnas, träna hund. Ingen avanserad träning men lite dirrigeringar med Noomi och Humla med passiv vinna. Elller.... nja så passiv var hon väl egentligen inte så hon kommer att behöva vara med mycket och bara sitta uppbunden. Humla var allt annat än bra och Noomi var väl inte direkt någon stjärna hon heller.

Direkt från Helena åkte jag och handlade och hann bara packa in det i kylen och byta om för att sedan åka ner på banken för att göra klar vår framtida ekonomi eftersom vårt huslån löpte ut nu.

Efter detta hem och laga mat medan Henke gick med hundarna. Jag och Vinna körde lite apportering inne en stund, det går frammåt med den lilla.


Var såååå trött när jag slutligen la mig i soffan men jag frös så mycket att jag sov inte men vilade i alla fall.

På kvällen blev det glögg och pepparkakor och då vi båda var sugen på nått lite senare så blev det lite ost och kex också. Undrar om jag får tillbaka min karaktär snart? Hundarna tröttnade till sist de med. Lite olika sovstilar!


Inga kommentarer: