onsdag, november 30, 2011

Så var det grönt igen...

Jobbade på och som vanligt idag och hann riktigt mycket på mina fyra timmar.

När jag kom hem så blev det lunch och sedan tog jag med hundarna ut på golfbanan. All snö är nu borta så så här "vacker" grönt har vi nu!
Men... var har snön tagit väger?
Den är borta!!!



Efter promenaden "monterade" jag vår utomhusgram så i helgen får vi sätta ut belysningen för nu är det nått varje kväll framöver... Klockan 14 var det dags att vara på banken för att skriva på papper och sedan åkte jag och kompletteringshandlade lite innan jag åkte hem och vilade fram tills Henke kom hem.

I kvällen gick jag för första gången sedan operationen med hundarna. Det gick bra men gick inte lika långt som jag brukar men nu har jag ju i alla fall kommit rätt långt.

Efter maten åkte vi upp på Håsta för att hämta gardinerna som Birgitta sytt åt mig. De blev kanonfina så nu är det julfint i vardagsrummet trots att gardinerna egentligen inte är julgardiner. När vi var och fikade på Håste kissade Vinna ute tre gånger men hann även med att kissa ner tre matter inne också. Hur kan det komma sig att hon behöver kissa 6 gånger på 1 timma och 45 minuter!!!

Inga kommentarer: