fredag, november 04, 2011

Halvdag och huset fullt med hundar

Skönt med en halvdag idag. Jobbade mellan 07:15-12:30. Vi avslutade på jobbet med smörgåstårta och lite melon och annat. Vinna och hundarna hade nu varit hemma drygt fem timmar och allt var lugnt när jag kom hem. Buren har åkt ut så nu är alla hundar tillsammans på nedravåningen. Det blir en kiss och en bajsolycka men det går ju över med tiden. Tycker hon klarar det kanonbra. Har aldrig börjat jobba så snart efter att jag fått hem valp tidigare. Var ju bara ledig två dagar och har sedan jobbat kortare dagar i en och en halv vecka. Hoppas att det fortsätter gå lika bra.

På eftermiddagen efter för Vinna LÅNG promenad på golfbanan åkte jag till Henkes jobb. Vinna var kanonkaxig trots att hon "kastades in" direkt i fikarummet med mycket folk. Såklart tyckte alla att hon var såååå gullig. Hög svans och trygg till tusen. Att Mickes dotter hade lurvida skor var extra skojigt så dem skulle hon bita i hela tiden.

På eftermiddag gick jag en promenad med våra hundar och Kokki och Maggie (Roland och Gunillas labradorer) som ska bo hos oss till på söndag. Är väldigt trött så det känns i ärlighetens namn lite jobbigt. Henke var ju borta hela förra helgen (Vinnas första helg hos oss) och nu har vi altså två extra hundar hela helgen. Längtar redan till nästa helg då vi förhoppningsvis är hemma och lediga båda två.

Hur som helst så gick det sååå bra när vi kom in. Jag befarade att labbarna skulle busa med Vinna och kanske lite för hårt också men de var sååå snälla. Maggie tyckte det var lite jobbigt ett tag och satt vid ytterdörren i säkert en timma men sen låg alla i vardagsrummet. Häftigt! Vinna mötte dem redan från början med hög svans, lugnt och tryggt.

Inga kommentarer: