torsdag, november 24, 2011

Sol

Sov såå dåligt i natt så jag skippade frukost med Henke och gick och la mig igen så snart han åkte. Inte vet jag om jag sov så mycket mer efter det men vilade i alla fall. Klockan 10 steg jag i alla fall upp och käkade frukost innan jag klädde på mig och åkte upp i skogen. Idag var det äntligen sol igen. Inte för att solen kommer så högt men det känns sååå mycket bättre än det grådassiga vädret vi haft ett tag nu.

Det blev Vinnas längsta promenad någonsin idag. Vi har gått den här rundan tidigare men då har Henke varit med så han har burit Vinna vissa sträckor men idag fick hon gå hela vägen själv. De spran nog åtminstone dubbelt så långt för både Neo och Humla var riktigt springiga idag och Vinna hakade på en bit i alla fall. Lite soliga bilder blev det också!
Flygande Vinna
Vinna 13 veckor idag
Bästa bästa kompisar och sååå fina!!!
Kompisarna Neo och Vinna
Neo: F-n att Vinna hann ta pinnen först...

Direkt efter promenaden åkte jag till Helena så fikade vi och skickade iväg några mail för att ev. fixa lite arrangerade träningar i vinter/till våren. Vinna fick vara med inne medan övriga hundar satt i hundgården.

Kom hem vid 14:30 och skulle sedan skjutsa ner Henke och en kollega till station så ikväll blir det "home alone". Kvällen blev väldigt lugn. Börjar bli väldigt less på att sitta själv framför dator/tv varje dag och kväll nu... Skönt i alla fall att hundarna var så trötta, nöjda och mysiga. Det tussade runt och bytte liggplats mellan varven och sedan var Vinna ut ett par gånger men inga olyckor inne idag vilket uppskattas.

Vid 22:30-tiden blev det till att åka iväg och hämta Henke med kollega på station igen och sen hände väl inte så mycket mera ikväll.

Inga kommentarer: