fredag, november 11, 2011

Hemgång

Sov faktiskt lite i natt trots att jag kände av migränen när jag la mig och när jag sedan vaknade vid 01:30-tiden. Lyckades dock somna till med ett finger tryckt mot det öga som värkte. Vaknade sedan vid 06:30-tiden och konstaterade att huvudvärken hade gått över, skönt. Jag hade dessutom sovit flera timmar så det var ju skönt.

Efter frukost kom ronden och meddelade att jag kunde åka hem idag. Helt enligt mina egna planer så kommer jag att åka hem med Henke när han åker hem på lunch. Ska bli skönt att få ligga på hemmaplan istället.

Hmm det tog en timma sedan önskade jag mig tillbaka till sjukhuset igen. Herregud vad Vinna går an, är på Neo hela tiden och jag som knappt tar mig upp och Neo som inte klarar av att säga ifrån. När hon inte var på honom var hon i hallen och hämtade skor som hon gnagde på.

När Henke kom hem lugnade det dock ned sig för då tog han med sig de stora hundarna en runda och jag körde lite tanketräning med Vinna. Det där med apportering funkar dock inget vidare, gripandena är inte bra och sen har vi ju detta tuggande så vi ligger lite lågt med den biten tills vidare. Lite lugna övningar att inte ta godis förrän man får varsågod är dock lämpligt för både mig och Vinna.

På kvällen bev det såkart lugnt, kan inte göra annat än att vara lugn. Åt pizza oh såg sedan "Ängar och Demoner", Skavlan och lite annat...

Inga kommentarer: