onsdag, november 09, 2011

Operation

Sov som sagt rejält dåligt så när läkarna kom in och ville undersöka mig vid 8-tiden var jag bara glad för det. Nu konstaterades att det var mera blod i buken så det skulle bli operation. Fick åka upp på sal och avvakta men redan efter en halv timma så kom de och hämtade mig och körde ner mig till operation så det gick ju snabbt. Opererades vid 10-tiden och vet inte när jag vaknade första gången men kanske vid 11:30. Var dock mer eller mindra borta fram till 15:30 då jag blev uppskjutsad på sal igen. Denna gång fick jag rummet som jag hade i våras när samma sak inträffade. Fick sedan veta att de inte lyckats stoppa blödningen genom titthålsoperation vilket de gjorde i våras utan denna gång var de tvungna att öppna buken. Av den anledningen kommer jag att bli sjukskriven längre. Förra gången tyckte de ju 1-2 veckor (Jag var hemma två dagar…) och denna gång säger de 2-3 veckor men vi får väl se hur jag känner mig. Jag får avgöra men kortare än två veckor tyckte de inte att jag skulle vara hemma.

Henke kom upp och hälsade på efter att han varit hem och rastat hundarna som sedan fick hänga med i bilen. Synd att de inte får följa med upp på rummet ;) Hur som helst var jag så trött att jag inte orkade vara särskilt social. Henke hade med sig datorn med filmer och CD-spelaren och ljudbok men det får nog bli morgondagens nöjen om jag blir kvar i morgon också.

Hade inte särskilt ont för jag fick ju hela tiden smärtstillande. Tyvärr fick jag tillbaka migränen senare på kvällen och eftersom jag fick så mycket smärtstillande så kunde jag inte ta min migränmedicin så det blev en riktig skitnatt igen. Var dessutom tvungen att gå på toa stup i kvarten och det är inte särskilt behagligt att resa sig upp då det sliter rejält i magen. Blir dessutom rätt snurrig när jag reser mig så jag var tvungen att kalla på en sköterska varje gång så det var lite bökigt.

Inga kommentarer: