lördag, november 05, 2011

Oj oj oj vad trött man kan bli

Vinna sov riktigt länge idag, fram till strax efter klockan 7. Då var både jag och Henke ut på gården med alla 5 hundarna som rastade sig sedan blev det hundfrukost och isäng igen. Somnade om efter en stund och sov till strax efter klockan 10. Härligt!!!

Efter frukost som idag bestod av turkyoghurt med hallon, blåbär och hackad mandel samt en LCHF-ägg-macka och te så hade Maggie och Vinna lekstund medan Henke och sedan jag duschade. Hon lekte fantastiskt bra och tyst. Mycket imponerad av Maggie och Vinna tyckte hon var toppen. Rolig men ändå sååå försiktig!
När vi var färdiga tog vi bilen upp till skogen för att gå en promenad. Herrejösses vad Vinna fick springa. Maggie ville fortfarande gärna busa med Vinna och det var väl ömsesidigt för Vinnas del men utomhus blir Maggie för snabb och våldsam i rödelserna. Vinna flyger och blir översprungen hela tiden så Maggie fick springa före istället.

Vi gick en promenad på ca 2 km och hundarna gick väl alla gånger 5 km. Vinna fick åka på Husse tre sträckor på vägen för att inte överanstränga sig alldeles men på slutet var hon ändå rätt trött. Några försök till fotografering men det gick verkligen inge vidare idag...
När vi kom hem gick jag hem med labradorerna och våra hundar fick sitta kvar i bilen en stund medan jag dammsög. När de kom in somnade allesammans med framförallt Vinna. Neo tyckte att det var helt ok att hon ville ligga nära honom för båda var sååå trötta.
En halvtimma senare kom Ida, Gösta, Alice och Glenn med presenter till alla vovvarna. Varsin fin boll i olika färger. Vinna fick en rosa, Humla en grön och Neo en blå. De yckte såklart Vinna var jättegullig!!! Fika och lite prat om vår årliga decemberweekend blev det idag.

När de hade åkte hem gick jag över och hämtade labbarna igen och tog de vuxna hundarna på en promenad medan Henke gick ta hand om Vinna och middagsförberedelserna som idag var tacos. Syns på glaset att man geggat med tacos...

Efter middagen och Så Mycket Bättre konstaterade jag att Vinna har gnagt av datasladden. Den hunden kommer att kosta grejer tror jag. Herregud vad hon gnager på allt men nog är hon gullig alltid!!!

Inga kommentarer: