torsdag, november 10, 2011

Återhämtning dag 1

Eftersom jag inte tog smärtstillande under natten kunde jag ta migränmedicin på morgonen och då försvann huvudvärken och illamåenden rätt omgående. På förmiddagen låg jag därför och såg en film ”Grown ups” som Henke hade laddat in på min dator. Blev en hel del telefonsamtal också bl.a till Margareta för att meddela att jag skulle bli borta några veckor och informerade henne om vad som var på G som någon annan måste göra. Helena ringde och snackade lite och såklart mamma och Henke. Tur också att man har Facebook i telefonen så att man håller koll på vad som händer ute i världen.

På eftermiddagen klädde jag på mig mina egna kläder och var låg sedan och lyssnade på ljudbok. Henke hade tagit med Camilla Läckbergs, Änglamakerskan som jag började lyssna på när jag var ner och hämtade Vinna för två veckor sedan. På tal och Vinna så saknar jag verkligen vovvarna som enligt Henke är ganska rastlösa, särskilt Vinna som tar ut sin rastlöshet genom att bita lite extra mycket. Blir nog bra att jag blir hemma några veckor nu. Inte för att jag kommer att kunna göra såå mycket men lite lugna tänkarövningar är nog precis vad hon kommer att behöva.

Hur som helst så gjorde jag slag i sak och gick upp och duschade idag. Lika bra att få det gjort för då kunde de passa på att lägga om det förbandet över det mest blödande såret. Känner mig just nu riktigt pigg så det ska bli skönt att åka hem i morgon. Hoppas bara att det inte blir mer värk i kroppen för nu är det framförallt ”träningsvärken” som är värst. Värker i nacken, magen,benen och axlarna. Snitten är nästan det enda som inte värker nått.

Henke kom upp en stund och hälsade på kvällen och när han hade åkte såg jag trot eller ej ”Dirty Dancing”!!! Den har jag ju aldrig sett tidiga… (eller?)

Inga kommentarer: