tisdag, november 22, 2011

Skogen, jobbet och myspys

Steg som vanligt upp innan Henke tog storvovvarna på en promenad. Vinna och jag kampade lite med kamptrasan och sedan när Henke hade åkte så kröp jag ner under filten och halvslumrade lite fram till strax efter 10. Lite datorkoll och sedan en varm och skön dusch innan jag åkte upp i skogen med hundarna. Gick en kort skogspromenad och det var verkligen full fart på Neo idag. Tror inte han har busat så mycket på länge. Körde riktiga ryck för att skaka av sig Vinna som gjorde allt för att försöka hänga med.
Undra vad denna promenad ska bjuda på?
Snygging-Neo

Humla och Vinna spanar in i skogen
Hmmm en rishög...
Å där sticker de iväg igen...
Promenaden avslutades i en vattenpöl då både Neo och Vinna var törstiga

Direkt från skogen åkte jag ner på stan. Hämtade ut Neos recept på apoteket, köpte en tröja och batterier sedan tog jag med Vinna ut på gräsmattan mitt i stan. Det var lite läskigt sa hon men satte sig i alla fall och kissade och sedan gick vi via garaget in på jobbet. Upp för en gallertrapp som först var lite läskig men som hon sen promenerade kaxigt upp för. Blev på jobbet i lite drygt en timma och innan jag gick därifrån hade Vinna tröttnat lite spå hon somnade direkt när vi kom hem.

Jag passade då på att ta fram ljusstakarna och julstjärnorna så nu ska adventpyntas lite försiktigt. Det är ju trots allt första advent till helgen.

Vinna var helt slut hela kvällen. Tror detta var första dagen hon inte bitit nått idag. Hoppas hoppas att det sakta men säkert är på väg att "gå över".
Det är sååå mysigt att ha en massa leksaker!!!

Mys-Vinna!!! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Så lik Maestro hon är när hon ligger i bian!!!! Du får kolla in om du hittar någon valpbild på Foxyfarm mappen med bilder jag ha på fejjan :O)


Söt!!!!

Catta