måndag, november 07, 2011

Sjukdag

Hela natten var skit. Huvudvärken gick inte över å att ligga kvar när klockan hade ringt var ju ingen idé så jag gick till jobbet. Blir en dålig rundgång när jag mår så här dåligt. Migränen gör att jag spänner mig å då får jag ont i nacken som ger ändå mer huvudvärk vilket till sist ger illamående vilket gör att maten som brukar kunna vara lösningen på huvudvärken kommer upp lika snabbt som den tas in...Riktig skitdag blev det!

Klockan 10 gick jag hem från jobbet. Hade ut hundarna på gården när jag kom hem och gick sedan och la mig. Somnade och var lite piggare när jag vaknade. Käkade lunch och tog sedan med hundarna till golfbanan så att de fick rusa av sig.

När vi kom hem vilade jag i soffan men huvudvärken ville inte släppa. Tur att hundarna var så snälla och sov hela tiden.

När Henke kom hem gick jag ut med hundarna. Kan vara skönt att komma ut i kylan (nä vi har inte kallt men det är kallare ute än inne i alla fall) La mig sedan med kylmask och blev sedan serverad middag så jag piggade på mig lite gran. Få se hur natten blir för just nu kan jag inte bestämma mig om jag kan åka till Stockholm i morgon eller inte.

Inga kommentarer: