onsdag, november 23, 2011

Fika, julmys och skogspromenad

Dagarna är rätt lika varandra. Jag blir piggare och piggare för var dag men känner mig inte redo för jobb än men nu är det ju nära. Klok doktor som skrev att jag skulle börja på halvtid annars hade det verkligen tagit emot.

Idag somnade jag som vanligt lite halvt om halvt när Henke hade åkt. strax före 11 duschade jag dock och sedan stekte jag på lite palt till lunch. När jag var klar tog jag med hundarna upp i skogen. Idag blev det en ny skogspromenad. När jag hade gått halvvägs insåg jag att jag inte hade ett enda koppel med mig. Hade inte ens kommit ihåg att ta med några hemmifrån Måtte måtte ingen komma! Å nä, ingen kom så det blev inga som helst problem.
Något svankryggig den här modellen
Direkt från skogen åkte jag ner på stan en snabbis och köpte en mössa, vantar och halsduk samt lapor till ljusstakarna som inte riktigt ville vara med när jag testade igår.

Direkt från stan åkte jag till Harmånger och hälsade på Kattis och barnen en stund. Fika och lite småprat om jul och annat sedan hade klockan blivit 15:30 och det var dags att åka hemmåt eftersom hundarna satt i bilen. Stannade till en snabbis på Pierre och Co och hittade faktisk en mysig tröja men det blev dock inga inköp idag.

Väl hemma testade jag de nya lamporna så ny lyser ljusstakarna mysigt i vardagsrummet och de första adventspysslet är på plats. Nu ska "bara" slingan ute på altan och stjärngardinen samt nya gardiner i ett av vardagsrumsfönstrerna och ena fönstret i köket men lite ska väl återstå till i helgen. Det är ju inte förrän på söndag det är första advent.

Humla och Vinna hade ett lekil idag. Man ser vem som tror att hon är boss!!!
Humla går stå ut med en hel del. Tror Vinna har missuppfattat det här med att få ett hundben...
Full huggning
Hög svans på Vinna
Liten får ligga i sängen som stackars lilla Humla får ligga på golvet...

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Hahaha! Jeg tror jeg vet hvem som blir sjefen i flokken etter hvert...! Flott at hun er så trygg, lille Vinna :) Gleder meg masse til å treffe henne!! Når blir det forresten...?