fredag, november 18, 2011

Jobbfest

Var trött igår och kände mig inte mycket piggare idag. Skippade frukost i morse när Henke åkte och läste tidningen istället innan jag la mig i soffan och somnade och sov till 10:45 när mamma ringde och väckte mig.
Det är ju såååå gott med fallfrukt även om de är lite frusna...

Henke kom hem på lunch och då passade jag också på att släpa klöven över gården igen. Oj oj oj vad hon fattade vad det var frågan om. Hon rusade längst spåret och svepte med sig klöven. Allt går verkligen enormt snabbt med Vinna. Hon påminner verkligen ingenting om Humla som är den hund som jag jämför med eftersom jag inte gjorde nått med med eftertanke när det gäller Neo. Vinna är kanonhärlig men det känns verkligen som om hon kommer att bli en hund som kommer att kräva en hel del. När hon kom med klöven till mig och jag skulle ta tag i den morrade hon som sjutton. Ogillaknappen, var är den? Hur som helst så höll jag i klöven och lät henne gnaga på den medan jag satt och klappade henne ett bra tag. När det sedan var dags att ta ifrån henne klöven så la jag lite godis vid sidan om hennes nos och när hon stod och åt upp de så tog jag bort klöven. Hmmm tror att hon är rätt bytesmedveten den lilla Pirayan. Som sagt, ytterligare en sak att jobba med.
Kände vittringen och satte av i full fart...
Tvärnit vid målet...
Snabbt gripande...

Vänder om och kommer mot mig....
... men springer förbi...
Vill ha fyndet för sig själv ett tag...

När Henke hade åkte tillbaka till jobbet bakade jag en Pepparkaks Cheesecake. Den ska stå i kylen över natten så jag får smaka den först i morgon men jag hoppas att den är lika god som den ser ut.

Resten av eftermiddan vilade jag mig i form inför kvällen.

Vid 17-tiden var det dags att hoppa in i duschen för strax före 18:30 kom Helena och hämtade mig. Det var jobbfest på gamla fängelset. Tjejerna hade fixat god välkomstbål med massor av frukt såsom jordgubbar, melon mm, Gott!

Maten serverades sedan och det blev avokadocreme med räkspett och till varmrätt blev det buffé med fläskfilé, kyckling och laxspett med olika såser samt potatissallad, pastasallad och coscossallad samt en paj med soltorkade tomater och fetaost.

Till efterrätt hade tjejerna gjort kladdkaka som det serverades gräddglass till.

Precis när vi ätit klart var Helena tvungen att åka då Elvira inte ville ta flaska. Då åkte jag med så slapp Henke hämta mig. Visst hade jag kunnat stanna ytterligare en halvtimma-timma men det kändes ändå rätt att ta det lite lugnt. Vi hann ju också med Lisas annorlunda tipspromenad vilket var en lagom lugn aktivitet för mig just nu.

Inga kommentarer: