måndag, november 14, 2011

Oj vad jag kommer att sova gott...

... i natt. Dagen har verkligen varit fullspäckad om man nu utgår från att jag är sjukskriven och bara ta det lugnt. Steg upp när Henke gick ut med hundarna och käkade då frukost men sen så la jag mig i soffan när han åkte. Somnade och sov till strax efter 10.

Såg lite tv och ansande sedan öronen på Humla. Igår var det Neo som fick sig en omgång och dessutom klippte jag ju klorna på Vinna igår. Känner mig riktigt duktig även om det ju egentligen inte tar så lång tid. Klorna på Neo och Humla klippte jag förra helgen så nu är de ju förvånandsvärt välvårdade. När detta var gjort duschade och klädde jag på mig å bara det är ju en prestation ;)

Strax före Henke kom hem på lunch så släppte jag ut hundarna på gården och alla tre busade fullt ös i säkert 15 minuter å alla tre var med men det var lite två mot en...







Henke gick sedan med storhundarna och jag gick med Vinna. En kortis uppe på skogskullen. Dit fick hon gå i koppel och där fick hon gå lös för lite miljö och följsamhetsträning och sedan fick hon gå i koppel hem igen.

Precis när vi skulle käka lunch så dök Maggan och Per upp med en blomma från kollegorna. När maten slutsligen var intagen somnade hundarna sött medans jag också vilade lite. När klockan sedan var 14:15 gjorde jag slag i sak och åkte till jobbet för att lämna in sjukintyg, registrera sjukfrånvaron och bara säga hej. Vinna fick följa med som miljöträning och hann med att båda kissa och bajsa på miljökontoret.

Gick på Clas Ohlsson och köpte några ellister för att nu ska huset el- (läs Vinna) säkras! Kom hem precis samtidigt som Henke så han fick ta ut hundarna på en promenad med en gång medans jag och Humla la oss att vila. Hade varit igång alldeles för länge nu!

Inga kommentarer: