söndag, november 13, 2011

Promenad på Golfbanan

Frostigt och lite kyligt idag.
Vinna och Neo sida vid sida

För att hundarna skulle få springa av sig lite gick vi ut på golfbanan idag. Försökte få till nått foto på Vinna men den hunden är ju aldrig still så vi får se när det blir nya utvecklingsbilder. Personligen tycket jag inte att det har hänt så mycket kroppsligt. Hade väntat mig att benen skulle sticka iväg lite vid det här laget men vi får väl se. Man har ju svårt att se själv när man ser den lilla loppan varje dag.

Lillfisen

Neo och Humla fick ett tennisbollssök också men Neo var extremt stressad och går lätt med sig Vinna som hoppar och sliter i kopplet. Det kommer inte att ha med Vinna när Neo ska göra nått för Vinna hakar på direkt. Stor skillnad när det bara är Humla som är med så när jag piggat på mig får vi satsa på den typen av träning.

Henke dammsög när vi kom hem och jag dammtorkade lite försiktigt. Lider verkligen med hur allt förfaller just nu. Hundarna ser hemska ut i pälsen (öron och tassar) och understimulerade. Hemmet är skitigare än någonsin, gardiner, ljuslyktor och annat som jag brukar fixa den här tiden på året står tomma. Ja ja det är väl bara att lida några veckor å sen är det väl hundträning som kommer att locka mest.

Inga kommentarer: