söndag, november 20, 2011

Punka...

Vinna sov bra men Henke steg upp när hon började gnälla vid 7-tiden. Hon fick komma ut på gården och fick mat sen somnade hon om direkt och sov än en gång till 9. själv låg jag kvar till 10 och kände mig allmänt seg idag.

Blev en rejäl frukost äggröra och bacon och köttbullar samt lite keso och avokado. Nu står man sig till middag alla gånger. Ja egentligen är det väl lite fel att kalla det frukost, snarare brunch eftersom klockan närmade sig 12.

När maten var intagen blev det dusch och sedan åkte vi till Enånger där Henkes föräldrar var. Där gick vi en promenad med hundarna i det genomtråkiga vädret. Mörkt och småregn men fortfarande varmt, runt 5 grader. Vi gick sedan in och fikade och såg lite skidor innan det var dags att åka hemmåt men först lite hundrastning igen.

Vi kom inte längre än 50 meter sedan när vi packat in oss i bilen. Kändes som om ena däcken inte snurrade men det visade sig att det var punktering på ena däcket och fälgen snurrade men inte däcket. Åhhhhh!!!!

Ut med hundarna och jag gick in i huset igen medan Henke och Lasse fick sätta på reservhjulet. Typiskt, jag som är beroende av bil i morgon när jag ska till veterinären och vaccinera Vinna. Vi får se hur vi ordnar detta. Som plåster på såren drack jag och Birgitta lite glögg medan karlarna bytte däck och sedan "smög" vi oss hem i  70km/h. Förra gången jag var i Enånger hade jag också silversaaben och då blev jag hemskjutsad för att bilen var död och nu händer detta. Tror att vi måste byta bil VÄLDIGT snart!

Väl hemma var hundarna rätt trötta och jag med i ärlighetens namn så vi slappade lite. Kände mig såå seg men kunde ändå inte sova. Konstigt!

På kvällen kom Roland förbi med nya behållare för hundmaten så nu slipper vi 1 liters burkarna i köket. Han hade varit på IKEA så jag passade på att skicka efter dem när han ändå var där. Till middag fixade vi en köttfärsgratäng med zuccini och till detta tyckte Henke att vi skulle dricka lite rödvin så så fick det bli och gott var det!

Hundarna var trötta, här kommer en stilstudie på sovande tollare...
Neo sovande på magen i fåtöljen
Humla sovandes på sidan mitt ute på golvet
Vinna sovandes på rygg mellan soffan och Subbasen...

Inga kommentarer: