lördag, november 19, 2011

Shoppingdag

Lilla Vinna vaknade och gnällde lite vid 6 men jag tänkte att eftersom vi inte gick och la oss förrän strax efter 01 igår så borde hon kunna sova lite längre. Jag hade rätt för efter några försök att hoppa upp i sängen som gnällde hon till och somnade om igen. Klockan 9 vaknade jag och Henke och då sov hon fortfarande. Vilken duktig tjej!!!

Efter  frukost gick vi varsin promenad, jag en kortis med Vinna och Henke en längre kortis med Neo och Humla.

När hundarna var rastade så åkte vi ner på stan. Hundarna fick hänga med i bilen och på vägen kom vi på att det var hög tid att tvätta bilen. Eftersom vi skulle parkera bilen i varmgarage medan vi skulle gå på stan så skulle den hinna torka upp lite. Sagt och gjort, Vinna fick åka biltvätt för första gången. Neo tycket det är lugnt och Vinna också, hon satt med nosen tryckt mot fönstret när borstarna slog mot rutan. Humla tyckte däremot att det var lite läskigt.

På stan gjorde jag några "fynd". Köpte en varm och skön vinterjacka och denna gång blev det en grön som oväxling. Tyvärr hittade jag ingen bild på den gröna så ni får hålla till godo med en bild på den röda samt på innerjackan som också går att använda separat. Mycket praktiskt med  2-in-1 jacka!!!


Hittade också en kjol, tröja och strumpor som jag fastnade så de fick också följa med hem.

Väl hemma åkte i upp i skogen och gick en promenad med hundarna. Det var fint väder i morse men det mulnade på så det var rätt grått och tråkigt när vi gick men fortfarande angenämt varmt för att vara november +7 grader.

Inga kommentarer: