tisdag, november 15, 2011

Den ena dagen, den andra lik

Dagen började som vanligt, Henke steg upp och duschade och då började Vinna protestera men hon fick vara kvar i "hagen" tills han var kvar och tog ut henne på gården. När det var dags för Henke att ge hundarna mat gick jag ner och sedan gick han ut med hundarna medan jag åt frukost. När han åkte till jobbet somnade jag i soffan igen och sov till 10.

När jag vaknade hade jag ut Vinna på gården och sedan började vi träna in stå-kommando. När det var klart blev det busstund ute på gården och då var det fokus på äpplen stora delar av tiden. Här kommer lite bilder:
Vinna försöker distrahera Neo genom att bita honom i svansen
När inte det går så försöker hon smyga sig på vilket så när fungerar...
... men i sista sekunden ser han vad som håller på att hända och tar tillbaka äpplet
Snygging Vinna
Försöker charma "pappa"
Fuling Vinna...
Mums med ruttna äpplen

På eftermiddan fick jag ont i skallen igen så jag sov i stort sett från 14-17 då det äntligen gick över. Efter middan så strök jag den nya köksgardinen (hissgardinen ovanför diskbänken) och Henke satte upp den. Det blev bra men jag måste hitta några fina längder också för det blev tråkigt med vita längder vid köksbordet.

På kvällen blev det "Äntligen hemma" och sedan satt jag och gick igenom bilder. Försöker tänka ut nån bra logga till hemsidan är tanken...

Inga kommentarer: