söndag, november 06, 2011

frukostpannkakor och kvällsbio

Vinna och övriga hundar som längre idag, till 07:30. Släppte ut dem på gården och gav dem sedan mat så kunde vi somna om till strax efter klockan 10 idag igen.

Dagens frukost bestod idag av pannkakor med grädde och bär. Det blev så många att det kommer att räcka till wrapsmiddag senare i veckan också.

Efter att vi duschat så tog vi med hundarna upp i skogen igen. Vinna och Maggie hade då avverkat det traditionella morgonbuset. När vi kom ut i skogen var det dock läge att hålla koll på Maggie för det går så enormt fort när hon är utomhus. Vinna flyger all världens väg och skriker till ibland så jag fick hålla stenkoll hela tiden.





Innan vi åkte hem svängde vi förbi Dollarstore för att köpa bajspåsar men det kom med en ny säng till Vinna, hundgodis, biogodis, ljuslyktor och lite annat också. När vi kom hem fick labbarna gå hem till sig och våra hundar la sig att vila medan Henke åkte ner till båten och gjorde klart det sista på vintertäckningen.


Klockan 16 åkte vi ner på stan och gick på bio klockan 16:30. Jägarna 2 blev det och den var riktigt bra. Tyvärr fick jag ont i skallen så resten av kvällen blev lugn. Gick en sväng med labbarna och gav dem mat innan Henke gick med våra hundar en sväng. Åt sedan god middag i form av resterna från fredagens Thai-buffe men sen somnade jag. Tyvärr gick huvudvärken inte över så det blev en riktigt skitnatt!!!

Inga kommentarer: