torsdag, december 01, 2011

Myrmark och bio

Jobbade fram till 11:30 precis som vanligt. Neo fick sitta i bilen även idag å det verkar som om det är lugnare hemma när Vinna inte kan trackasera honom för antalet "olyckor" är färre, en kiss och en bajs. Humla är dock besvärad istället och lider verkligen när vi lämnar dem på morgonen vilket inte känns så bra.

Hur som helst käkade jag lunch när jag kom hem och sedan tog jag med hundarna till Idsjön-Bodsjön där Vinna fick testa myrmark för första gången vilket inte verkar vara nått problem i alla fall inte så länge Neo och Humla också är med. Bilder från myrbesöket nedan...
Kanske skulle plocka lite kantareller så är i december?


 






Jag känner mig allmänt nere för tillfället och mitt tålamod är obefintligt så när jag skulle klippa klorna på Vinna och hon bara biter och biter mig eller tången hela tiden då brast det. Sket helt enkelt i att klippa och "kastade" ut Vinna. Ja inte bokstavligen men hon fick inte vara kvar inne på toan där vi var.

På kvällen bjöd Handelsbanken på informationsträff med efterföljande biobesök "Stig-Helmer story". En film som bjöd på ett antal skratt men som av mig inte får särskilt höga betyg.

Har förresten skippat adventsljusstaken i år för en alternativ. Tyvärr var ljusen lite för grova så det rymdes bara 3 men det kan jag leva med...

Inga kommentarer: