måndag, december 19, 2011

Mötesdag

Hela dagen idag bestod av möten. På förmiddan hade vi datagenomgång av diarieföring och Miljöreda.

Lunchen intogs gemensamt i fikarummet. Bestod idag av julmat bl.a skinka, lax, tre olika sillar, leverpastej, sylta och såklart julgröt.

Efter lunchen var det dags för personalmöte och det slutade inte förrän strax före kl.17.

Kom hem och tog direkt med hundarna ut till golfbanan. Det var tungt för lilla Vinna idag då snön nästan nådde henne upp till magen och dessutom var rätt blöt. Humla röjde som vanligt och lyckades hitta en golfboll under snön idag igen och sedan hittade hon nått bättre, ett älgben. Hon stoltserade stolt med det när Neo och Humla var i närheten annats låg hon och smaskade på den. Eftersom hon då inte hänger med på promenaden så bad jag till sist att få benet. Härligt att hon lämnar ifrån så fint när det är jag som vill ha det. Slutade med att jag hängde upp benet högt uppe i en gran för att bli av med det.

När jag kom hem hae Henke skottat och vi gjorde mat. Blev lite smått och gott då vi inte hade tillräckligt med ägg för att göra den omelett som vi tänkt. Vi hade sedan en vecka tillbaka en skvtt rödvin kvar så vi fick ett halft glas vin var också så det blev ju en riktigt lyxig middag.

Senare på kvällen tränade jag lite stanna och stå med Vinna vilket hon var jätteduktig på.

Tänk! Nu är det bara fyra dagar kvar till jul!!!

Inga kommentarer: