lördag, december 03, 2011

Skönt med helg

Till veckan blir det till att jobba heltid igen. Förstår inte riktigt hur det ska gå men det är väl bara att kasta sig in i det och göra det bästa av situationen. Får nog fortsätta att försöka hålla isär hundarna lite för Neo har det inte lätt med den lilla Pirayan. Vem har det förresten?

Hur som helst så blev det en härlig sovmorgon ändå till klockan 09:30. Åkte sedan för att miljöträna Vinna lite på den inofficiella utställningen som anordnas i Hudiksvall men se Vinna blev utkastad på sin första utställning då jag inte hade stamtavlan med. Ja ja hann i alla fall se att hon behöver den miljöträning. Fy vad läskigt det var sa hon men ändå lite nufiken. Att alla tyckte hon var gulligaste hunden i ridhuset var i alla fall klart ;)

Mådde lite sådär idag också. Magen känns lite konstigt, inte direkt ont men uppsväld ochtryckande likväl. Hoppas att det släpper så småningom.

På eftermiddan fixade vi belysningen i utomhusgranen, Henke kollade täckningen av båten sedan blåsten och sedan tog vi en promenad med alla tre vovvarna.

På kvällen gjorde vi en lite fiskbuffetallrik med gorgonzolafylld lax, pepparrots och roccola lax, tigerräkor, avokado, ägg och ishavssallad. Mums!!!

Tyvärr fick jag ont i huvudet lite senare så jag halvsov framför tvn hela kvällen.

Inga kommentarer: