fredag, december 02, 2011

Slut på friden i fåtöljen

Försov oss lite i morse så jag kom inte på jobbet förrän klockan 07:30 så idag jobbade jag 11:30. När jag kom hem hade det blivit fler kissolyckor än när bara Humla är hemma med Vinna. Pluss dock för ingen bajs inne det är bra!

Tämligen omedelbart efter att jag torkat golvet visade Vinna vad hon lärt sig idag. Nu är INTE storvovvarna säker där längre. Hon skuttade upp och ner flera gånger som bara för att visa att nu kan hon minsan! En snabbis upp i soffan hann hon också med men se då grep jag in. Inga hundar i soffan!!!
Vinna: Nu är jag här!


Neo: Tro inte att du kan bete dig hur som helst för då biter jag dig i örat

Vinna: Ha, då biter jag tillbaka...

Å så "biter" de varandra...

Ser verkligen snälla och goa ut mina vovvar...
Efter lunch och lite vila åkte jag upp i skogen med hundarna. Hade bestämt att Neo och Humla skulle få ett tennisbollssök idag men se det är sista gången! Kommer ALDRIG mer att köra Neo när Vinna är med. Neo var såååå stressad och hysterisk och det smittade snabbt till Vinna. Humla var dock lugn och fin idag men oj vad snabb hon var i söket. Mer träning med Vinna uppbunden men då bara med Humla i fortsättningen.

Har lite problem med magen och det tar på krafterna så jag somnade en stund när vi kom hem. Även hundarna somnade gott alla tre. Såå skönt att det är helg men jag gruvar mig lite inför att jobba heltid till veckan. Vi får väl se hur det går. Går nog bra men jag kommer att vara sååå trött!!!

Inga kommentarer: