onsdag, december 28, 2011

Några arbetsdagar till i år

Så var man tillbaka på jobbet igen efter en dags julledighet. Nu blir det arbete några dagar till i år sen väntar nytt år och därmed mot nya mål.

Dagen på jobbet blev annorlunda men rolig och effektiv. Hela vårt arkiv som är sorterat efter fastighetsbeteckning men på kommundelar/socknar rev jag och Per ut och sorterade istället in det Kommunvis A-Ö. Kommer att bli lättare att hitta nu framförallt för nyaställda som helt omöjligt vet i vilket kommundel de ska leta. Vi började efter fikat på förmiddan och var klar före fikat på eftermiddan.

Vinna var förresten såå duktig idag på lunchen. Gick fint med de andra hundarna när hon gick i koppel och bet inte på Neo. Duktig flicka! Tyvärr hade det blivit en STOR kisspöl inne vilket tyder på att hon verkligen förstökt hålla sig in i det längsta men 5,5 timma som det blev var FÖR länge.

Efter jobbet hade hon dock hållit sig så det tar sig. Jag tog med hundarna på golfbanan ikväll men jag skulle ha tagit med mig broddar också. Oj oj oj vad det var halkigt! En bit var jag tvungen att sätta mig ner på ändan och glida fram över banan. Måste sett väldigt roligt ut om nån hade sett mig sittande och hasande ta mig fram över banan med pannlampa på skallen.

Annars var jag ENORMT trött på kvällen. Räkningarna fick vi dock gjorda och dessutom planerade vi klar menyn inför nyår.

Inga kommentarer: