torsdag, december 22, 2011

Fint julväder

Idag läste jag igenom en massa rapporter. Dels en rapport från en provtagning av en bensinstation där man faktiskt hittade en del... Dels en periodisk besiktning av ett miljöföretag och dels en remissförfrågan med anledning av regeländringar för solarieverksamheter.

Tog långlunch även idag och åkte ut i skogen. Det var fantastiskt vackert! Sol, -10 grader och vitt och fint. Det är vid sådana tillfällen att man åkte innfrån minneskortet till kameran. Attans!!! En härlig, välbehövlig och uppiggande promenad blev det i alla fall och det enda bilderna jag kan bidra med är taskiga bilder med mobilen.







På eftermiddagen svarade jag på den ena rapporten och med lite tur kanske jag kan svara på den andra i morgon och den tredje kommer jag faktiskt inte att svara på.

Efter jobbet åkte jag och handlade en snabbis och när jag kom hem gick jag en promenad på golfbanan och i skogen med alla hundarna. Fortfarande ett riktigt härligt väder fast denna gång i totalt mörker men det går ju bra nu när snön äntligen har kommit.

Henke hade under tiden som jag var ute med hundarna lagat mat, dammsugit och torkat golvet. Det ni!!! När jag kom hem tog jag rätt på tvätten som jag sedan tidigare vikt ihop i badrummet och efter maten blev det lite träning med Vinna. Idag blev det stanna, stå och lite apportering. Gick bara fint och efter det så var hon lugn och harmonisk till skillnad från igår. Skönt, då fick jag tid för att vila en kväll.

Inga kommentarer: