söndag, december 18, 2011

Vilodag och julpyntardag

Sovmorgon och frukost som snarare kan betraktats som brunch (Breaktfast + lunch) med ägg och bacon. Här komme också en bild på de tavlor jag äntligen fixat! Dessa är de första hundbilderna i vårt hus!!!
Första hundbilderna synliggjorda i huset. Varför har de inte kommit upp tidigare?

Tog en lunchpromenad upp på Håsta och fikade där. Var en bra promenad med miljöträning, koppelträning och motion. Vinna tyckte det var läskigt med de första bilarna som passerade förbi men efter tre bilar så reagerade hon inte längre. Hon accepterar snabbt saker och ting som inledningsvis kan verka lite läskigt!

Fikade på Håsta och satt och snackade ett tag innan vi tog bilen hem och plockade då fram resten av julgrejerna. Julgranen kläddes, dukar ströks och tomtar plockades fram. Nu är nästan allt jupynt framplocka och det ska sägas att det inte är särskilt mycket men mysigt nu när granen är på plats.

Henke ställde in cyklarna för säsongen och undertiden fick Humla men framförallt Vinna apportera lite kråka. Hade tinat vilt för att träna men med snön som faller nu och redan kommit så tappade jag motivationen så jag frös in viltet ingen men först ville jag testa Vinna lite. Hon har ett ENORMT viltintresse men är lite hård på det men nu tar hon det snabbt och springer med det till mig. Tidigare har hon ju ställt sig och plockat det så det är ett STORT steg i rätt riktning. Duktig Vinna!!!!

På eftermiddagen medan Henke fixade middag så gick jag en promenad med storvovvarna och sedan en promenad med Vinna ensam. Hon var jätteduktig och inte ett dugg rädd. Kanske har överreagerat lite och inte insett att hon faktiskt är liten ännu. Trots allt så är hon ju inte ens fyra månader!!!

Ikväll fixade jag julkorten som ska mailas ut och dessutom hann vi med att slappa lite framför tvn. Vilken skön dag det har varit idag. Nu är det bara fem arbetsdagar kvar och jag tänker dessutom gå hem lite tidigare på fredag.
Helt slutkörd liten Vinna

Inga kommentarer: