tisdag, december 20, 2011

Oj vilken promenad!!!

Idag blev det lite smått och gott. På förmiddan stof jag blandannat och rensade 4 siklöjor, 2 abborrar och en lake som jag sedan mätte cesium på.

På lunchen var jag hemma och gick med hundarna och jag blev så glad när jag kom hem och Vinna inte gjort nått inne. Vilken duktig flicka!!!

Eftermiddan spenderade med en akustikkonsult och sedan blev det mötesbokning resten av tiden. Åhhh vad jag längtar till jul nu!

Efter jobbet åkte jag på hemköp och hämtade ut ett paket från postkod lotteriet. Varför var det inte några hundratusen? Det var "bara" två nya bäddset.

När jag kom hem bara jublade jag. Vinna hade inte gjort nått inne nu heller!!! Åhhh vad hon är duktig!

Tog med hundarna på golfbanan och det är lite mycket snö för Vinna nu. Snön räcker nästan upp till magen så hon får kämpa varför vi gick in i skogen och tog slingan istället. Hundarna hittade lite rester från ett rådjur, bara lite päls så jag gick vidare. Kallade sedan in hundarna och Vinna kom som ett skållat troll, än en gång duktig flicka!!! Neo och Humla kom inte så jag gick tillbaka en bit och kallade in igen och då kom Humla. Jag ledsnade på Neo så vi gick vidare. Efter si så där en 10 minuter kallade jag på Neo men inte sjutton kom han. Topade och skrek och visslade och ropade men inte då! Bara att ta med Vinna och Humla tillbaka. Neo var inte kvar där jag lämnat honom och precis när jag konstaterat det så drog Humla. J-la hundar!!! Gick vidare in i skogen och hittade då både Neo och Humla smaskandes på resterna (innanmätet) från ett rådjur. Koppel på men först skulle ju Vinna smaka av "julbordet" också. Koppel på på samtliga hundar blev det sedan tills vi kommit bort en bit, då fick de gå lösa igen. När vi kom tillbaka till bilen hade vi, eller i alla fall jag, gått 2,5 km i pulssnö. Händelserik och rätt lång promenad för Vinna!

Kvällen spenderades med telefon, tv och mat. Tyvärr lyckades Vinna lura mig och kissade därför inne två gånger. Attans! Idag som det gått så bra, hade hoppats på en helt fri dag!

Inga kommentarer: