tisdag, december 13, 2011

Sankta Lucia

Så har vi kommit till lucia. Var tidigare än vanligt på jobbet men kände mig ändå sen. Luciafirandet skulle börja 07:00 och jag anlände nästan 07:05 men hann precis få glögg och lussebulle innan luciatåget kom. Var för ovanlighetens skull inte Hudiksvalls lucia utan representanter från en avdelning på kommunen. Mycket bättre och mera avslappnat än vanligt!

Jobbade på som vanligt och tänkte ta långlunch men det var så många som ringde under lunchen så det blev en vanligt promenad istället. Var och hämtade provjackor som vi ska ha som jobbjackor och jobbade på med lite blandat på eftermiddan. Klockan 16:30 begav jag mig hemmåt till vovvarna.

Även idag tog jag med dem ut till golfbanan. De blir så härligt trötta efter en promenad där så de sover gott större delen av kvällen efter den promenaden.

Jag var också ganska trött då jag haft ont i skallen på eftermiddan och tagit migränmedicin så det blev en riktigt lugn kväll. Vinna fick i alla fall sina klor klippta idag och jag tror jag hittat taktiken för att hon inte ska bita i tången. Lite godis så går allt...

Här kommer en bildstudie på min fina Vinna som tränar STÅ! Inte så tokigt va?

 Å nedräkningen säger åtta arbetsdagar kvar till jul men idag la vi till en extra arbetsinsats på lördagnatt...

Inga kommentarer: