söndag, december 11, 2011

Ny dag, nya shoppingobjekt

Steg upp strax efter klockan 08:30 och duschade och gjorde oss klar för frukost. Efter en rejäl frukost checkade vi ut och åkte tillbaka till Birsta eftersom stan inte öppnade förrän klockan 12. I Birsta finns allt som finns i stan och lite till så vi missade inget om vi inte skulle gå på stan. Idag blev det ytterligare grejer som inhandlades:
- Julklapp till Lasse, Birgitta och Emil
- Två tröjor och en par byxor
- T-shirts och kalsonger

När vi blev hungriga käkade vi på Max och sedan efter ytterligare några affärer åkte vi hemmåt. Vi stannade till i Harmånger på Pierre & Co och då blev det en tröja och ett par softshellbyxor åt mig och Henke köpte både ett lager 1 och lager 2 underställ.

Efter att ha packat ur bilden vilket innebar många svängar för oss så packade vi upp och dammsög innan vi gick över och hämtade Vinna som skött sig fin fint i helgen. Åkte sedan upp på Håsta där Neo och Humla var så där blev det middag men OJ vad trött Vinna var, sov i stort sett hela tiden.

När vi kom hem fortsatte hon att sova direkt efter att hon fått mat och sov resten av kvällen. Vi utökade hennes sängplats med en biabädd idag och det föll i smak så hon sov gott även hela natten vilket hon i och för sig alltid gör.

Inga kommentarer: