måndag, mars 29, 2021

Årets första inspektion

 Ny vecka, denna gången en kort vilket ska bli väldigt skönt. Idag var det dock jobb hemifrån men för första gången för i år skulle jag också ut på en inspektion idag. En ny verksamhet som startar upp som ska syssla med fillers och Botoxinjektioner. Riktigt trevligt att få komma ut på en inspektion igen...

Vi lunch, precis när jag kom tillbaka hem efter inspektionen så började det spöregna. Mindre mysigt men man känner sig duktigare än vanligt när man trots spöregn tar sig ut och springer 5 km med tjejerna. 

En varm och skön dusch efteråt och sedan fortsatt jobb fram till klockan 16:30 blev det idag.

På eftermiddagen åkte jag iväg till klubben för första gången i år. Planen har torkat upp bra så det går absolut att träna där nu vilket är bra eftersom vi ju nu städat ur totohallen.

Började med Vinna som fick köra lydnad. Då jag ser att min träning på momentet "Runda kon" resulterat i att Vinna även gör en runda när jag skickar till rutan så fokuserade jag på dessa två moment för att få förståelse på skillnaderna. Rutan med belöning i rutan och sedan rutan med stå och  med boll. Konen med rundning och belöning  med boll hos mig. Tyckte mig se resultat redan på dagens träning så detta ska vi fortsätta att nöta. Körde också stadga i ståmomentet när jag går runt henne samt fotgående som är ett måste på varje träning.

Esset fick också köra lydnad till att börja med och även hon fick en introduktion i rutan och körde även konen. Fotgående med fokus att behålla position i svängar. Avslutade med lite apporteringsträning i forma av dirigeringar. Ut-bakåt och sedan stopp-vänster. Duktig loppa!

När vi kom hem blev det middag och sedan lite tv-titt innan dagen var till ända.

Inga kommentarer: