torsdag, mars 04, 2021

Vilken dag...

Fint väder ute med sol och några plusgrader men tyvärr en ganska kall nordvästvind. Idag känner jag att jag jobbat som en iller. Känns lite som att stå vid ett löpande band system där man bara matar ärenden, beslut och skrivelser och allt bara flyter på. Kändes väldigt tillfredsställande att avsluta dagen idag.

Tyvärr blev det en rejäl genomklappning i skid VM där de svenska damerna skulle utklassa världen i stafett och istället blev det en total förnedring. Stackars de svemska tjejerna!!! Slutade på en 6e plats nästan 2 minuter bakom segrande Norge. Fördelen är i alla fall att man vet att det rör sig om en riktig vallamiss och inte skador eller formsvackor men just därför förstår man vad fruktansvärt frustrerande det måste ha varit för tjejerna när de var mitt i det.

Desto roligare ett det svenska skidskyttedamerna presterade så fint i värdscuppens sista stafett vilket innebar inte bara vinst idag utan totala vinnare för hela säsongen eftersom det var den sista stafetten för året.

Hade lite ont i skallen vid lunchtid så det blev ingen löprunda utan istället tog vi en promenad runt Nordenholm. Efter jobbet däremot, när huvudvärken var borta så sprang jag och Esset en 5 km runda plus att vi fick en 1km runda.

Annars kände jag mig lite sliten så efter middagen som idag bestod av rester så blev det pusselbygge och tv-titt.

Inga kommentarer: