söndag, mars 07, 2021

Grattis Esset 2 år

Idag hade jag bestämt mig för att jag skulle ha en riktig vilodag. Inga måsten, inga utflykten, ja bara ta dagen som den kom och inte känna att jag måste göra nått särskilt. Massor med sport på tv så tanken var väl att få njuta lite av det.

Efter en tidig morgon blev det lite nyhetsmorgon och Wasaloppet samt pusselbygge och sen tog vi en promenad i MYCKET blåsigt väder. Det blåste så mycket att man fick gå framåtvikt mor vinden. Väldigt synd då det i övrigt var riktigt fint väder. 

Liksom vid gårdagens promenad så hade jag Esset lös hela  promenaden. Hon fick gå vid min sida när vi promenerade efter vägen och sedan fick hon springa mera fritt när vi kom ut över täkterna. Dock med viss begränsning av avstånd och det funkade fint.

Vi avslutade promenaden med ett sök till tjejerna. Märks att Esset löper för hon är ovanligt nosig och jag upplever henne lite oengagerad. De fick i alla fall ta in 6 dummiesar var.

Väl tillbaka hemma blev det mera skidåkning och dessutom bytte jag gardiner i köket och gästrummet så nu är i alla fall de mest julinspirerande gardinerna borttagna. Återstår gör gardinerna i tv-rummet som dock inte är julgardiner även om det finns röd färg i dem. De gardinerna ska bytas nästa månad då även den nya soffan ska komma.

Det viktigaste med denna dag är dock att det är Essets födelsedag! Tänk att hon redan är två år och liksom vid sin förra födelsedag så löper hon även i år så hon håller 1 ggr/år schema. Stor Grattis fina Esset, du är grym! Så mycket energi, så mycket glädje och så mycket vilja att göra rätt.






På eftermiddagen åkte vi in till stan och gick en stadspromenad runt Lillfjärden och efter Storgatan blev en bra miljöträning och dessutom blev det lite fågelträning. 


Innan vi åkte från stan  så beställde vi Pizza som vi tog med hem för att käka. Blev en ovanligt tidig middag för att vara oss vilket berodde på att vi inte ätit nån lunch. 

Mera skidor i form av skidskytte och sedan friidrott med svenskt Guld i inomhus EM tack vare Duplantis.

Inga kommentarer: