fredag, mars 12, 2021

Fredagsfeeling

 Började dagen med att jobba hemma men vid 9 tog rastade jag tjejerna en kortis och åkte sedan till jobbet. På vägen dit stannade jag till på Dackås och köpte med mig räksmörgåsar till mig, Stina och Bodil. Det visade sig vara mycket tomt på plats så när jag kom var det bara vi tre samt Anna R men precis när vi satte oss för att fika så kom även Christina. Mysigt med lite fredagsfika när man åker och är på plats.

Passade på att lämna av skrivbordet som jag och Maggan beställde från IKEA och som kom igår. Nu ska både vi och ho få ståbord hemma.

Jobbade på fram till lunch och stannade sedan till på Träffpunkten för att returnera kläderna från Revolution Race och handlade lite. Gick sedan en promenad genom byn ut till busshållplatsen med tjejerna. Grått, tråkigt men milt väder utan vind så ändå rätt skönt att vara ute.

Henke slutade vid 15 och stannade till och hämtade ett pizzakit på Mattorget. Idag blir det Napoleansk pizza och sedan vinprovning, röda mousserande viner. Spännande!

Innan matlagning tog vi en ytterligare en promenad ute på sjön och sedan efter skoterleden till andra änden av byn och sedan vägen tillbaka. Jag fortsätter att ha Esset lös på promenaderna när Henke går med Vinna. Det går riktigt bra och hon går betydligt bättre utan koppel än med.

När vi kom hem så bakade vi ut pizzan som blev väldigt god men vi kommer nog att lägga till ytterligare lite mera ost nästa gång.

Vinprovningen var intressant. Vi provade som sagt röda mousserande viner. 

En ljus Lambrosco och en djups mörkröd Shiraz. Lambroscon var riktigt god men Shirazen hade jag lite svårt för men det var ändå skoj att testa.


Inga kommentarer: